5 maj 2019
11:00

Referat: Örebro SK FK Vit - IFK Lindesberg

Mycket bra genomförd match av killarna!
Vi började stabilt med bra löpningar och stabilt försvar. Efter ett mycket bra anfall drycker Suhayb upp och trycker in returen. Det positiva spelet fortsätter där killarna täcker upp för varandra i försvaret. Efter drygt halva halvleken blir Garik fälld precis utanför straffområdet. Oskar får chansen att visa upp sina skills och som han gör det: En perfekt frispark som borrar sig in i högra krysset och 2-0 är ett faktum. Ett resultat som står sig till halvtid.
Andra halvlek börjar lika bra som första slutade, men ÖSK som har bestämt sig för att pressa mer lyckas ändå reducera till ganska snabbt. Vi fortsätter dock att spela vårat spel med bland annat flera fina uppspel på framförallt högerkanten. En bit in i halvleken kommer det en långboll som landar precis mellan ÖSKs backlinje och deras målvakt; först på bollen är kvicksilvret Suhayb som behärskat skjuter in bollen i mål 3-1. Örebro reducerar ytterligare än gång innan vi får en av flera hörnor i matchen. Hörnan blir precis som tänkt och Ghassan håller sig framme och trycker in bollen 4-2. Strax efter målet kommer Suhayb igenom på vänsterkanten och blir brutalt kapad i straffområdet: Gult kort och straff är ett faktum. Straffen missas tyvärr och strax efteråt reducerar Örebrolaget för sista gången.
Vi vinner mycket välförtjänt med 4-3 på bortaplan!